Нийтийн хоолын үйлдвэрлэлийн технологи, жор

Зохиогч: Урианхай Ц; Г.Баатар, Я.Норовцэрэн.


Гаралтын мэдээ: УБ ШУАХ 1978

Шифр: 36.99 У 486.
Номын сан:
Бизнесийн Сургууль (1),
Нийгмийн ухааны уншлагын танхим (2),
Эрдэм шинжилгээний фонд (2).



Бэлэн (5).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Нийтийн хоолын үйлдвэрлэлийн технологи, жор
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Бизнесийн Сургууль
8819426 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй
Нийгмийн ухааны уншлагын танхим
504241 Бэлэн
Нийгмийн ухааны уншлагын танхим
504243 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
205318 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
205319 Бэлэн