Урианхай Ц
Нийтийн хоолын үйлдвэрлэлийн технологи, жор Ред. Т. Дашдэлэг, Б. Бямбажав Тех. ред. Ш. Цэвэлмаа Хян. Д. Дарьсүрэн - УБ ШУАХ 1978 - 266
ЭШФ Т 5318, 5319, НХУУТ 4241, 4243, БС 19426
Монгол хэл дээр,
хүнсний үйлдвэрлэл нийтийн хоолны технологи хоол хүнсний найрлага хүйтэн хоол шөлтэй хоол хачир
Нийтийн хоолын үйлдвэрлэлийн технологи, жор Ред. Т. Дашдэлэг, Б. Бямбажав Тех. ред. Ш. Цэвэлмаа Хян. Д. Дарьсүрэн - УБ ШУАХ 1978 - 266
ЭШФ Т 5318, 5319, НХУУТ 4241, 4243, БС 19426
Монгол хэл дээр,
хүнсний үйлдвэрлэл нийтийн хоолны технологи хоол хүнсний найрлага хүйтэн хоол шөлтэй хоол хачир