Текст томруулах:    
Нийтийн хоолын үйлдвэрлэлийн технологи, жор (Бичлэгийн дугаар. 23043)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01939 a2200457 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20250411142353.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s1978 mp j 000 | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт У 486
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Урианхай Ц
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99 У 486
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Нийтийн хоолын үйлдвэрлэлийн технологи, жор
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Т. Дашдэлэг, Б. Бямбажав
-- Тех. ред. Ш. Цэвэлмаа
-- Хян. Д. Дарьсүрэн
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар ШУАХ
Хэвлэгдсэн он 1978
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 266
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 5318, 5319, НХУУТ 4241, 4243, БС 19426
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нийтийн хоолны технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хүнсний найрлага
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүйтэн хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг шөлтэй хоол
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хачир
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Г. Баатар., Я. Норовцэрэн
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хоол хүнсний найрлага
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний зүйлд хийх анхны ажиллагаа
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүйтэн хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Шөлтэй хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Төмс хүнсний ногоогоор хийх хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Каш
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Загасаар хийх хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Мах, махан бүтээгдэхүүнээр хийх хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Шувуу, ангийн махаар хийх хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хачирууд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Сүмсүүд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Амтат хоол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Компод
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Бэлэн ба хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, хүнсний бүтээгдэхүүнд боловсруулалт хийхэд гарах хорогдлын тооцоо
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном