Нийтийн хоолын үйлдвэрлэлийн технологи, жор (Бичлэгийн дугаар. 23043)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01939 a2200457 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20250411142353.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s1978 mp j 000 | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | У 486 |
Нэмэлт тусгалт | Гарын авлага |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Урианхай Ц |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99 У 486 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Нийтийн хоолын үйлдвэрлэлийн технологи, жор |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Т. Дашдэлэг, Б. Бямбажав |
-- | Тех. ред. Ш. Цэвэлмаа |
-- | Хян. Д. Дарьсүрэн |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | ШУАХ |
Хэвлэгдсэн он | 1978 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 266 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Т 5318, 5319, НХУУТ 4241, 4243, БС 19426 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нийтийн хоолны технологи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоол хүнсний найрлага |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүйтэн хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шөлтэй хоол |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хачир |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Г. Баатар., Я. Норовцэрэн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хоол хүнсний найрлага |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний зүйлд хийх анхны ажиллагаа |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүйтэн хоол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шөлтэй хоол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Төмс хүнсний ногоогоор хийх хоол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Каш |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Загасаар хийх хоол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Мах, махан бүтээгдэхүүнээр хийх хоол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шувуу, ангийн махаар хийх хоол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хачирууд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Сүмсүүд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Амтат хоол |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Компод |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Бэлэн ба хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, хүнсний бүтээгдэхүүнд боловсруулалт хийхэд гарах хорогдлын тооцоо |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |