Текст томруулах:    
The science of nutrition

Зохиогч: Thompson J.L; M.M.Manore, L.A.Vaughan.

Дахин хэвлэлт: 5th edition
Гаралтын мэдээ: New York Pearson 2020

Шифр: 51.230 T 72.
Номын сан:
Гадаад фонд (1).



Бэлэн (1).
Товч агуулга:
The 5th Edition includes the most up-to-date scientific research in the field of nutrition, an increased emphasis on nutrition and disease content, and new icons in the margins directing students to Oregon State University’s FoodHero.org. The text covers key concepts in nutrition with new and updated Focus Figures; updated Nutri-Case case studies; and Nutrition Concept Videos, which feature author Janice Thompson explaining difficult course concepts. Additionally, instructors can assign updated NutriTool activities and autogradable MyDietAnalysis Personalized Dietary Analysis activities in Mastering Nutrition

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: The science of nutrition
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Гадаад фонд
6020351 Бэлэн Гадаад номын уншлагын танхим