000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
02834nam a2200577 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20220511131000.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
220509b2020 nyu||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-0-13-489867-4 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Сурах бичиг |
ББК ангилал |
51.230 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
T 72 |
Мэдлэгийн ялгаа |
5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах |
100 ## - ЗОХИОГЧ |
Зохиогчийн нэр |
Thompson J.L |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
51.230 T 72 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Номын нэр |
The science of nutrition |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ |
Дахин гаралтын дугаар |
5th edition |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
New York |
Хэвлэлийн газар |
Pearson |
Хэвлэгдсэн он |
2020 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
772 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ГФ 20351 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ |
Агуулгын тэмдэглэгээ |
The 5th Edition includes the most up-to-date scientific research in the field of nutrition, an increased emphasis on nutrition and disease content, and new icons in the margins directing students to Oregon State University’s FoodHero.org. The text covers key concepts in nutrition with new and updated Focus Figures; updated Nutri-Case case studies; and Nutrition Concept Videos, which feature author Janice Thompson explaining difficult course concepts. Additionally, instructors can assign updated NutriTool activities and autogradable MyDietAnalysis Personalized Dietary Analysis activities in Mastering Nutrition |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Англи хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
health |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
food |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
nutrition |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
textbook |
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД |
Ба бус |
M.M.Manore, L.A.Vaughan |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
The Science of Nutrition: Linking Food, Function, and Health |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Designing a Healthful Diet |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
The Human Body: Are We Really What We Eat? |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Carbohydrates: Plant-Derived Energy Nutrients |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
In Depth: Alcohol |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Lipids: Essential Energy-Supplying Nutrients |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Proteins: Crucial Components of All Body Tissues |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Metabolism: From Food to Life |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
In Depth: Vitamins and Minerals: Micronutrients with Macro Powers |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrients Involved in Energy Metabolism |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrients Involved in Fluid and Electrolyte Balance |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrients Involved in Antioxidant Function and Vision |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
In Depth: The Safety and Effectiveness of Dietary Supplements |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrients Involved in Bone Health |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrients Involved in Blood Health and Immunity |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Achieving and Maintaining a Healthful Body Weight |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrition and Physical Activity: Keys to Good Health |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
In Depth: Disorders Related to Body Image, Eating, and Exercise |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Food Safety and Technology: Protecting Our Food |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Food Equity, Sustainability, and Quality: The Challenge of "Good" Food |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrition Through the Life Cycle: Pregnancy and the First Year of Life |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrition Through the Life Cycle: Childhood and Adolescence |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Nutrition Through the Life Cycle: The Later Years |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Ном |