Текст томруулах:    
The science of nutrition (Бичлэгийн дугаар. 124757)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 02834nam a2200577 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20220511131000.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 220509b2020 nyu||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - ISBN
ISBN 978-0-13-489867-4
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Сурах бичиг
ББК ангилал 51.230
Зохиогчийн гурван тэмдэгт T 72
Мэдлэгийн ялгаа 5 - Эрүүлийг хамгаалах анагаах
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Thompson J.L
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 51.230 T 72
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр The science of nutrition
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 5th edition
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар New York
Хэвлэлийн газар Pearson
Хэвлэгдсэн он 2020
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 772
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ГФ 20351
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ The 5th Edition includes the most up-to-date scientific research in the field of nutrition, an increased emphasis on nutrition and disease content, and new icons in the margins directing students to Oregon State University’s FoodHero.org. The text covers key concepts in nutrition with new and updated Focus Figures; updated Nutri-Case case studies; and Nutrition Concept Videos, which feature author Janice Thompson explaining difficult course concepts. Additionally, instructors can assign updated NutriTool activities and autogradable MyDietAnalysis Personalized Dietary Analysis activities in Mastering Nutrition
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Англи хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг health
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг food
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг nutrition
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг textbook
700 ## - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус M.M.Manore, L.A.Vaughan
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The Science of Nutrition: Linking Food, Function, and Health
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Designing a Healthful Diet
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The Human Body: Are We Really What We Eat?
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Carbohydrates: Plant-Derived Energy Nutrients
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг In Depth: Alcohol
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Lipids: Essential Energy-Supplying Nutrients
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Proteins: Crucial Components of All Body Tissues
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Metabolism: From Food to Life
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг In Depth: Vitamins and Minerals: Micronutrients with Macro Powers
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrients Involved in Energy Metabolism
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrients Involved in Fluid and Electrolyte Balance
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrients Involved in Antioxidant Function and Vision
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг In Depth: The Safety and Effectiveness of Dietary Supplements
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrients Involved in Bone Health
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrients Involved in Blood Health and Immunity
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Achieving and Maintaining a Healthful Body Weight
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrition and Physical Activity: Keys to Good Health
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг In Depth: Disorders Related to Body Image, Eating, and Exercise
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Food Safety and Technology: Protecting Our Food
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Food Equity, Sustainability, and Quality: The Challenge of "Good" Food
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrition Through the Life Cycle: Pregnancy and the First Year of Life
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrition Through the Life Cycle: Childhood and Adolescence
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Nutrition Through the Life Cycle: The Later Years
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном