Текст томруулах:    
Хүнсний үйлдвэрлэлийн хоёрдогч түүхий эдээс биологийн идэвхитэй бүтээгдэхүүн гарган авах судалгаа: Биохимийн магистрын зэрэг горилсон бүтээл: Е05120101

Зохиогч: Жанболат Ашимын.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС Биологийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2018

Шифр: 28.072 Ж 247.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний үйлдвэрлэлийн хоёрдогч түүхий эдээс биологийн идэвхитэй бүтээгдэхүүн гарган авах судалгаа
Номын сангийн нэр Ангилал Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
Байгалийн шинжлэх ухаан 306360 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй