Хүнсний үйлдвэрлэлийн хоёрдогч түүхий эдээс биологийн идэвхитэй бүтээгдэхүүн гарган авах судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 119347)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 02711nam a22004217a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20241022114157.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 190125b2018 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 28.072 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Ж 247 |
Мэдлэгийн ялгаа | 2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Жанболат Ашимын |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим | Биологийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 28.072 Ж 247 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Хүнсний үйлдвэрлэлийн хоёрдогч түүхий эдээс биологийн идэвхитэй бүтээгдэхүүн гарган авах судалгаа |
Бага гарчгийн мэдээ | Биохимийн магистрын зэрэг горилсон бүтээл: |
Удирдагч | Д-р. М. Баяржаргал |
-- | Д-р. проф. Б. Батжаргал |
Шүүмжлэгч | Д-р. дэд.проф. Д. Нарангаравуу |
-- | Д-р. дэд проф. Д. Лхагвасүрэн |
Мэргэжлийн индекс | Е05120101 |
Мэргэжил | Биохими /Судалгааны/ |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2018 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 57 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Маг Дип 6360 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | биологийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | ерөнхний биохими |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний биохими |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шар сүүний уураг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар сүүний найрлага |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Шар сүүнээс гаралтай уургийн ферментэт гидролизын дүнд үүсэх биологийн идэвхт пептидүүд |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Бактерийн эсрэг үйлчлэлтэй пептидүүд |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Цусны даралт бууруулах үйлчлэлтэй пептидүүд |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Пивоны дрожийн уургийн судалгаа |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Нийт азотын агууламжийг тодорхойлох Кьельдалийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Уургийн агууламжийг тодорхойлох Биуретын ба Бредфордын арга |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Амины азотын агууламжийг тодорхойлох спектрофотометрийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хуурай бодис тодорхойлох рефрактометрийн арга |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Үнс тодорхойлох арга |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Холимог субстратыг нойр булчирхайгаар задалж, гидролизат гарган авах тохиромжит горимыг тогтоосон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Гидролизийн бүтээгдэхүүнд чөлөөт радизкал дарангуйлах аргаар антиоксидант идэвхийг тодорхойлсон дүн |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Магистрын ажил |