Жанболат Ашимын
Хүнсний үйлдвэрлэлийн хоёрдогч түүхий эдээс биологийн идэвхитэй бүтээгдэхүүн гарган авах судалгаа Биохимийн магистрын зэрэг горилсон бүтээл: Е05120101 Д-р. М. Баяржаргал Д-р. проф. Б. Батжаргал - УБ 2018 - 57
ЭШФ Маг Дип 6360
Монгол хэл дээр,
биологийн шинжлэх ухаан ерөнхний биохими хүнсний биохими шар сүүний уураг магистрын судалгааны ажил
Хүнсний үйлдвэрлэлийн хоёрдогч түүхий эдээс биологийн идэвхитэй бүтээгдэхүүн гарган авах судалгаа Биохимийн магистрын зэрэг горилсон бүтээл: Е05120101 Д-р. М. Баяржаргал Д-р. проф. Б. Батжаргал - УБ 2018 - 57
ЭШФ Маг Дип 6360
Монгол хэл дээр,
биологийн шинжлэх ухаан ерөнхний биохими хүнсний биохими шар сүүний уураг магистрын судалгааны ажил