Хүнсний микробиологи

Зохиогч: Галт Л.


Гаралтын мэдээ: УБ Арвай бархан 2014

Шифр: 36я73 Г 20.
Номын сан:
Байгалийн ухааны уншлагын танхим (8),
Эрдэм шинжилгээний фонд (2).



Бэлэн (10).
Товч агуулга:
Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9 бүлэгтэй, 128 зураг, 41 хүснэгт бүхий их дээд сургууль, мэргэжлийн сургуулийн оюутан сурагчид, судлаачид, эрдэм шинжилгээний ажилтан, төрөл бүрийн хүнсний үйлдвэрийн мэргэжилтэн, мэргэжлийн хяналтын албаны мэргэжилтэн зэрэг шинжлэх ухаан, үйлдвэрлэлийн олон салбарт ажиллагсад ашиглах өргөн боломжтой.

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний микробиологи
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8022785 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8022786 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8022787 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8030056 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8030057 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8030058 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8030059 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8030060 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2017606 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2017607 Бэлэн