Галт Л

Хүнсний микробиологи Хян. Ц.Нямлхагва - УБ Арвай бархан 2014 - 236

ЭШФ Т 17606, 17607, БУУТ 22785-22787, 30056-30060

Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9 бүлэгтэй, 128 зураг, 41 хүснэгт бүхий их дээд сургууль, мэргэжлийн сургуулийн оюутан сурагчид, судлаачид, эрдэм шинжилгээний ажилтан, төрөл бүрийн хүнсний үйлдвэрийн мэргэжилтэн, мэргэжлийн хяналтын албаны мэргэжилтэн зэрэг шинжлэх ухаан, үйлдвэрлэлийн олон салбарт ажиллагсад ашиглах өргөн боломжтой.


Монгол хэл дээр,

978-99973-942-2-4

биологи микробиологи хүнсний микробиологи