000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
03115nam a22003737a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20220208091652.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
151228b2014 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-99973-942-2-4 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Сурах бичиг |
ББК ангилал |
36я73 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Г 20 |
Мэдлэгийн ялгаа |
3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ |
Зохиогчийн нэр |
Галт Л |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
36я73 Г 20 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Номын нэр |
Хүнсний микробиологи |
Оролцогчдын тухай мэдээ |
Хян. Ц.Нямлхагва |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэлийн газар |
Арвай бархан |
Хэвлэгдсэн он |
2014 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
236 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Т 17606, 17607, БУУТ 22785-22787, 30056-30060 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ |
Агуулгын тэмдэглэгээ |
Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9 бүлэгтэй, 128 зураг, 41 хүснэгт бүхий их дээд сургууль, мэргэжлийн сургуулийн оюутан сурагчид, судлаачид, эрдэм шинжилгээний ажилтан, төрөл бүрийн хүнсний үйлдвэрийн мэргэжилтэн, мэргэжлийн хяналтын албаны мэргэжилтэн зэрэг шинжлэх ухаан, үйлдвэрлэлийн олон салбарт ажиллагсад ашиглах өргөн боломжтой. |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
биологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
микробиологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
хүнсний микробиологи |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнсний бүтээгдэхүүн хордох |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнсний бүтээгдэхүүн муудах процессд нөлөөлөх хүчин зүйлүүд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүнсний бүтээгдэхүүнийг тогтвортой буюу хадгалалт даах чадвартай болгох |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бичил биетэн ашиглан ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, хэрэгцээндээ зориулан өөрчлөх |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тусгай хүнсний бүтээгдэхүүн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Үйлдвэрийн эрүүл ахуй |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Ном |