Хүнсний микробиологи

Зохиогч: Даваадорж Б.


Гаралтын мэдээ: УБ ХҮСТ хэвлэл 2015

Шифр: 36 Д 12.
Номын сан:
Байгалийн ухааны уншлагын танхим (7),
Эрдэм шинжилгээний фонд (2).

Уншлаганд гарсан (1).

Бэлэн (9).
Товч агуулга:
Хүнсний микробиологийн асуудлыг энэ номонд 11 бүлэгт хуваан авч үзсэн бөгөөд, 160 орчим зураг, бүдүүвч, хүснэгтэн дээр тайлбар хийжээ. Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан суралцагсад болон энэ салбарт ажиллаж байгаа мэргэжилтэнүүдэд зориулагджээ.

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний микробиологи
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8029834 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8029835 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8029836 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8022671 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8022672 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8022673 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8022674 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2017371 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2017372 Уншлаганд гарсан 2023-11-30
Эрдэм шинжилгээний фонд
2017373 Бэлэн