Хүнсний микробиологи (Бичлэгийн дугаар. 109784)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 02119nam a22003497a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230201144644.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 151020s2015 mp ||||| |||| 00| | mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978-99973-71-53-9
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Бусад
ББК ангилал 36
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Д 12
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Даваадорж Б
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36 Д 12
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хүнсний микробиологи
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар ХҮСТ хэвлэл
Хэвлэгдсэн он 2015
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 235
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 17371-17373, БУУТ 22671-22674, 29834-29836
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ Хүнсний микробиологийн асуудлыг энэ номонд 11 бүлэгт хуваан авч үзсэн бөгөөд, 160 орчим зураг, бүдүүвч, хүснэгтэн дээр тайлбар хийжээ. Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан суралцагсад болон энэ салбарт ажиллаж байгаа мэргэжилтэнүүдэд зориулагджээ.
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнс судлал
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоол хүнс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоолны хордлого
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Микробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Микробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Микробын эс ба популяци
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Микробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Микробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Date last checked out Ангилал Checked out Нийт уншлаганд гарсан тоо Зүйлийн төрөл Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Дансны дугаар
Худалдан авсан2016-04-13Байгалийн ухааны уншлагын танхим2015-10-20    Ном2015-1396798884 Байгалийн ухааны уншлагын танхим90008022671
Худалдан авсан2023-02-28Байгалийн ухааны уншлагын танхим2015-10-202023-02-28  120Ном2015-1396798885 Байгалийн ухааны уншлагын танхим90008022672
Худалдан авсан2024-02-26Байгалийн ухааны уншлагын танхим2015-10-202024-02-26  126Ном2015-1396798886 Байгалийн ухааны уншлагын танхим90008022673
Худалдан авсан2024-04-24Байгалийн ухааны уншлагын танхим2015-10-202024-04-24  144Ном2015-1396798887 Байгалийн ухааны уншлагын танхим90008022674
Шилжүүлэг2017-10-26Байгалийн ухааны уншлагын танхим2017-10-26    Ном2017-41389 Байгалийн ухааны уншлагын танхим90008029834
Шилжүүлэг2017-10-26Байгалийн ухааны уншлагын танхим2017-10-26    Ном2017-41390 Байгалийн ухааны уншлагын танхим90008029835
Шилжүүлэг2017-10-26Байгалийн ухааны уншлагын танхим2017-10-26    Ном2017-41391 Байгалийн ухааны уншлагын танхим90008029836
Худалдан авсан2020-03-09Эрдэм шинжилгээний фонд2015-10-202020-01-31  6Ном2015-1396798891 Эрдэм шинжилгээний фонд90002017371
Худалдан авсан2023-11-23Эрдэм шинжилгээний фонд2015-10-202023-11-23 2023-11-301Ном2015-1396798892 Эрдэм шинжилгээний фонд90002017372
Худалдан авсан2021-12-14Эрдэм шинжилгээний фонд2015-10-202021-12-07  1Ном2015-1396798893 Эрдэм шинжилгээний фонд90002017373