Даваадорж Б

Хүнсний микробиологи - УБ ХҮСТ хэвлэл 2015 - 235

ЭШФ Т 17371-17373, БУУТ 22671-22674, 29834-29836

Хүнсний микробиологийн асуудлыг энэ номонд 11 бүлэгт хуваан авч үзсэн бөгөөд, 160 орчим зураг, бүдүүвч, хүснэгтэн дээр тайлбар хийжээ. Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан суралцагсад болон энэ салбарт ажиллаж байгаа мэргэжилтэнүүдэд зориулагджээ.


Монгол хэл дээр,

978-99973-71-53-9

хүнс судлал микробиологи хоол хүнс хоолны хордлого