한국의 음식 김치 = Hangug-ui eumsig gimchi (Бичлэгийн дугаар. 141834)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01807nam a22004937a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20241218170818.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 241009s2017 ko ||||| |||| 00| | kor d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 9788973007783 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.992 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | S 72 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 ## - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | 김숙희 (Kim Sook-hee) |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.992 S 72 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | 한국의 음식 김치 = Hangug-ui eumsig gimchi |
Бага гарчгийн мэдээ | 우리 문화의 뿌리를 찾아서 28 = Uli munhwaui ppulileul chaj-aseo 28 |
Оролцогчдын тухай мэдээ | 펴낸이 권은미 |
-- | 책임편집 정경임 |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 2쇄 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | 서울 |
Хэвлэлийн газар | 이화여자대학교출판부 |
Хэвлэгдсэн он | 2017 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 121 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | WOK 324 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ | |
Агуулгын тэмдэглэгээ | 「우리 문화의 뿌리를 찾아서」 제28권 『한국의 음식, 김치』. 한국인의 밥상에서 빼놓을 수 없는 필수적 반찬으로서, 세계인의 5대 건강 식품으로도 선정된 '김치'의 뿌리를 탐구한다. 역사, 과학, 문화, 그리고 요리 등의 관점에서 김치에 대해 살펴보고 있다. |
520 ## - Хэл | |
Бичвэрийн хэл | 하국어 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Солонгос хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | 요리 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | 한국 요리 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | 김치 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 책머리에 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ⅰ. 역사로 보는 김치 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 1. 김치의 기원 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 2. 김치의 역사 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ⅱ. 과학으로 보는 김치 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 1. 김치와 과학 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 2. 김치와 건강 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ⅲ. 문화로 보는 김치 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 1. 지역별 김치 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 2. 여러 가지 김치 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 3. 김장 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Ⅳ. 요리로 보는 김치 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 1. 일상 식탁에서의 김치 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 2. 세계의 절임 식품 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 맺는 말 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 참고문헌 |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | 찾아보기 |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |