Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага

Зохиогч: Энхтуяа Б.


Гаралтын мэдээ: УБ ШУТИС-ийн ХҮСТ 2014

Шифр: 36+51.23я73 Э 66.
Номын сан:
Байгалийн ухааны уншлагын танхим (2),
Эрдэм шинжилгээний фонд (3).



Бэлэн (5).
Товч агуулга:
Хүнсний аюулгүй байдал нь аль ч улс орны үндэсний аюулгүй байдлын бодлогод тусгагдаж байх шаардлагатай амин чухал асуудал юм. Хүнсний аюулгүй байдлыг хангахад хүнсний сүлжээний бүх оролцогч өөр өөрийн үүрэг хүлээдэг. Иймд энэ талаарх ойлголтыг хамаарах талуудад түгээх, аюулгүй хүнс үйлдвэрлэх, хэрэглэх дадлыг төлөвшүүлэхэд хүнсний аюулгүй байдлын сургалт, боловсрол туйлын чухал. Энэхүү шаардлагын улмаас “ Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага” е – хичээлийг англи хэлээр бэлтгэсэн материалыг илүү өргөн хүрээнд хүртэмжтэй болгох үүднээс орчуулан хэвлэмэл сурах бичиг болгон гаргажээ. Сурах бичгийг хүнсний чанар, аюулгүй байдал, удирдлага, технологи, эрүүл ахуйн чиглэлийн бүх шатны суралцагсдад зориулсан бөгөөд энэ чиглэлийн сургалт, судалгаа,үйлдвэрлэл, үйлчилгээ эрхэлдэг байгууллага, аж ахуйн ажилтан ажиллагсад гарын авлага байдлаар ашиглах боломжтой.

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний аюулгүй байдлын удирдлага
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8025846 Бэлэн
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
8025847 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2018085 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2018086 Бэлэн
Эрдэм шинжилгээний фонд
2018087 Бэлэн