Жагсаалт
Нийтийн жагсаалт:
Шинэ ном /2022 №2/
Шинэ ном /2022 №3/
Бүгдийг харах
Хувийн жагсаалт:
Жагсаалт үүсгэхийн тулд нэвтэрж орно уу
Тусламж
Нэвтрэх
Жагсаалт
Нийтийн жагсаалт:
Шинэ ном /2022 №2/
Шинэ ном /2022 №3/
Бүгдийг харах
Хувийн жагсаалт:
Жагсаалт үүсгэхийн тулд нэвтэрж орно уу
Тусламж
Текст томруулах:
   
Нэвтрэх
Та өөрийн Сиси системийн эрхээр нэвтэрч орно уу!!!
Нэвтрэх
Хэвлэмэл материал
Бусад материал
Цахим сан
Онлайн сан
Номын нэр
Зохиогч
ISBN
Баркод
Түлхүүр үг
Дансны дугаар
Номын байршил
Window on Korea
Байгалийн ухааны ГНОФ
Байгалийн ухааны уншлагын танхим
Бизнесийн Сургууль
Бизнесийн Сургууль-ГНОФ
БЭЛАС, ЭБ Төв
Гадаад фонд
Гэрээр ном олгох фонд
Интернэт уншлагын танхим
Лавлагааны фонд
Нийгмийн ухааны ГНОФ
Нийгмийн ухааны уншлагын танхим
Ном бүрдүүлэх тасаг
НУУТ
Олон Улсын Харилцаа, Нийтийн удирдлагын Сургууль
Тайваний хятад судлалын төв
Тогтмол хэвлэлийн уншлагын танхим
ХЗС-ГНОФ
Ховор ном, монгол бичгийн уншлагын танхим
Хууль зүйн Сургууль
Хэрэглээний Шинжлэх Ухаан, Инженерчлэлийн Сургууль
Хүмүүнлэгийн ухааны ГНОФ
Хүмүүнлэгийн ухааны унш.танхим
Цахим номын сан
ШУС-Байгалийн ухааны салбар
ШУС-Нийгмийн ухааны салбар
ШУС-Хүмүүнлэгийн ухааны салбар
Эрдэм шинжилгээний фонд
Ярьдаг, сонсдог номын сан
Хайх
Дэлгэрэнгүй хайлт
바다음식의 인문학 = Bada-eumsig-ui inmunhag: 싱싱한 바다 내음에 담긴 한국의 음식문화 = Singsinghan bada naeeum-e damgin hangug-ui eumsigmunhwa
Зохиогч:
정혜경 (Jeong Hye-kyung).
-- 상주박물관.
Гаралтын мэдээ:
서울 따비 2021
Шифр:
63.5 H 99
.
Номын сан:
Window on Korea (1).
Бэлэн (1).
Товч агуулга:
한반도 사람들의 가장 오래된 먹거리이자 가장 중요한 먹거리는 바다음식이다. 선사시대인들의 조개무지에서부터 지속가능한 바다의 미래를 위한 슬로피시 운동까지, 강과 바다에 기대 목숨줄을 잇고 역사를 일구어온 한반도의 음식문화를 더듬어본다.
MARC:
ISBD:
Захиалах
Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: 바다음식의 인문학 = Bada-eumsig-ui inmunhag
Нийт ( 1 )
Номын сангийн нэр
Ангилал
Дансны дугаар
Төлөв
Санамжууд
Буцаах огноо
Window on Korea
Түүхийн шинжлэх ухаан
98257
Бэлэн
Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй