Текст томруулах:    
Хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хангахад худалдааны байгууллагын гүйцэтгэх үүрэг, оролцоог сайжруулах асуудалд: Магистрын судалгааны ажил

Зохиогч: Батмөнх Ж.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС-ХҮС


Гаралтын мэдээ: УБ 2011


Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хангахад худалдааны байгууллагын гүйцэтгэх үүрэг, оролцоог сайжруулах асуудалд
Номын сангийн нэр Ангилал Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
Эдийн засгийн шинжлэх ухаан 317556 Бэлэн