Хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хангахад худалдааны байгууллагын гүйцэтгэх үүрэг, оролцоог сайжруулах асуудалд (Бичлэгийн дугаар. 140927)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 02116nam a22003017a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240625183621.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 240625s2011 mp jo||| |||| 00| 0|mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 0 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б 337 |
Мэдлэгийн ялгаа | 65 - Эдийн засаг |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Батмөнх Ж |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС-ХҮС |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хангахад худалдааны байгууллагын гүйцэтгэх үүрэг, оролцоог сайжруулах асуудалд |
Бага гарчгийн мэдээ | Магистрын судалгааны ажил |
Удирдагч | Г.Мөнхбаясгалан |
Шүүмжлэгч | Д-р (Ph.D), проф. Ц.Цэцэгмаа |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2011 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 68+Хавср. 24 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим Маг Дип 7556 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | эдийн засгийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний аюулгүй байдал, түүний мөн чанар |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хангахад худалдааны байгууллагын гүйцэтгэх үүрэг, оролцоо |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Австралийн Кмарт сүлжээ дэлгүүрийн хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хангах талаар хийж буй ажлын туршлагаас |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Улаанбаатар хотод үйл ажиллагаа явуулж буй худалдааны байгууллагууд хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хэрхэн хангаж ажиллаж байгааг судалсан нь |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Улаанбаатар хотод үйл ажиллагаа явуулдаг зарим дэлгүүрийн хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хангаж ажиллаж буйг судалсан нь |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний чанар, эрүүл ахуйг хангахад худалдааны байгууллагын гүйцэтгэх үүрэг, оролцоог сайжруулах асуудалд |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим магистрын ажил |