Текст томруулах:    
Орон нутагт жижиг дунд үйлдвэр байгуулах техник, эдийн засгийн үндэслэл Дэвт. 9: Хүнсний ногоо боловсруулах, нөөшлөх загвар үйлдвэр байгуулах үндэслэл

Зохиогч:
Эрхлэн гаргасан байгууллага: Хүнс, хөдөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн яам


Гаралтын мэдээ: УБ 2009

Шифр: 36.96+65 О-454.
Номын сан:
Бизнесийн Сургууль (6).



Бэлэн (6).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Орон нутагт жижиг дунд үйлдвэр байгуулах техник, эдийн засгийн үндэслэл
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Бизнесийн Сургууль
8834110 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833934 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833935 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833936 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833937 Бэлэн
Бизнесийн Сургууль
8833938 Бэлэн