Текст томруулах:    
Орон нутагт жижиг дунд үйлдвэр байгуулах техник, эдийн засгийн үндэслэл (Бичлэгийн дугаар. 137931)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01443nam a22003137a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20231206163643.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 231205s2009 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 36.96+65
Зохиогчийн гурван тэмдэгт О-454
Мэдлэгийн ялгаа 4 - Хөдөө аж ахуй ба ойн аж ахуй
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага Хүнс, хөдөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн яам
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.96+65 О-454
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Орон нутагт жижиг дунд үйлдвэр байгуулах техник, эдийн засгийн үндэслэл
Оролцогчдын тухай мэдээ Хян. Д.Амаржаргал
-- Эх бэлт. Д.Мөнхзул
Ботийн дугаар Дэвт. 9:
Ботийн нэр Хүнсний ногоо боловсруулах, нөөшлөх загвар үйлдвэр байгуулах үндэслэл
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2009
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 48
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 33934-33938, 34110
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг даршлах, нөөшлөх
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Төслийн танилцуулга
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Төслийн үр дүн, ач холбогдол
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний ногоо боловсруулах, нөөшлөх технологи
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Маркетингийн төлөвлөгөө
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Менежментийн төлөвлөгөө
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Үйлдвэрлэлийн төлөвлөгөө
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Санхүүгийн төлөвлөгөө
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном