Үр тарианы ундааны үйлдвэрлэлээс гарах хаягдлыг хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмэлт болгон ашиглах боломж: Бакалаврын судалгааны ажил: D071101

Зохиогч: Халиун Э.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ХШУИС Хими, биологийн инженерчлэлийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2023

Шифр: 36.92 Х 194.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Үр тарианы ундааны үйлдвэрлэлээс гарах хаягдлыг хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмэлт болгон ашиглах боломж
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
351382 Бэлэн