Үр тарианы ундааны үйлдвэрлэлээс гарах хаягдлыг хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмэлт болгон ашиглах боломж (Бичлэгийн дугаар. 134301)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 03706nam a22006737a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240429152428.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 230621s2023 mp adj|| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.92
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Х 194
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Халиун Э
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ХШУИС
Тэнхим Хими, биологийн инженерчлэлийн тэнхим
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.92 Х 194
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Үр тарианы ундааны үйлдвэрлэлээс гарах хаягдлыг хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмэлт болгон ашиглах боломж
Бага гарчгийн мэдээ Бакалаврын судалгааны ажил:
Удирдагч Д-р., дэд проф. Б.Туяагэрэл
-- Д-р., дэд проф. Г.Тамираа
Шүүмжлэгч Д-р., дэд проф. Б.Мөнхжаргал
Мэргэжлийн индекс D071101
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2023
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 35
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим Бак Дип 1382
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг техник
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг үр тарианы шахдас
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг бакалаврын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үр тарианы тариалалт
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Улаан буудайн бүтэц, ангилал, химийн найрлага, онцлого
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Улаан буудайн ангилал
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Буудайн антомын бүтэц
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Буудайн биохимийн найрлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хөх арвайн бүтэц, ангилал, химийн найрлага, онцлог
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Арвайн ангилал
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Арвайн анатомын бүтэц
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Арвайн химийн найрлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нүүрс ус
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Олигосахаридууд
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Арабиноксилан
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Арабиноксиланы эрүүл мэндэд үзүүлэх нөлөө
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Арабиноксилан ялгах
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Чийгийг жингийн аргаар тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үнслэгийг жингийн аргаар тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Уургийг Кьелдалийн аргаар тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Тослогийг Сокслетийн аргаар тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийт нүүрс усыг фенол хүхрийн хүчлийн аргаар тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Илчлэг чанар тооцох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Давслаг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нитрит тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хаягдал шаарнаас арабиноксиланыг ялгах
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Ялгасан арабиноксиланы фракцын бүтцийг таних
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нил улаан туяаны спекроскопи (НУТ)
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Зайдас үйлдвэрлэх явц
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үр тарианы шахдасны биохимийн найрлагыг тодорхойлсон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Үр тарианы шахдаснаас арабиноксиланы фракц ялгасан үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Арабиноксиланы НУТ-ны спектрийн үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Арабиноксиланыг лабораторид гарган авах үеийн анхны тооцоог гаргах
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Зайдасны түүхий эдийн химийн найрлагын үр дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Зайдасны биохимийн найрлага
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Мэдрэхүйн шинжилгээ
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим бакалаврын ажил