000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
03706nam a22006737a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20240429152428.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
230621s2023 mp adj|| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
36.92 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Х 194 |
Мэдлэгийн ялгаа |
3 - Техник |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Халиун Э |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ХШУИС |
Тэнхим |
Хими, биологийн инженерчлэлийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
36.92 Х 194 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Үр тарианы ундааны үйлдвэрлэлээс гарах хаягдлыг хүнсний бүтээгдэхүүнд нэмэлт болгон ашиглах боломж |
Бага гарчгийн мэдээ |
Бакалаврын судалгааны ажил: |
Удирдагч |
Д-р., дэд проф. Б.Туяагэрэл |
-- |
Д-р., дэд проф. Г.Тамираа |
Шүүмжлэгч |
Д-р., дэд проф. Б.Мөнхжаргал |
Мэргэжлийн индекс |
D071101 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2023 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
35 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
Цахим Бак Дип 1382 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
техник |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
мах махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
үр тарианы шахдас |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
бакалаврын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Үр тарианы тариалалт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Улаан буудайн бүтэц, ангилал, химийн найрлага, онцлого |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Улаан буудайн ангилал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Буудайн антомын бүтэц |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Буудайн биохимийн найрлага |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хөх арвайн бүтэц, ангилал, химийн найрлага, онцлог |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арвайн ангилал |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арвайн анатомын бүтэц |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арвайн химийн найрлага |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нүүрс ус |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Олигосахаридууд |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арабиноксилан |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арабиноксиланы эрүүл мэндэд үзүүлэх нөлөө |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арабиноксилан ялгах |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Чийгийг жингийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Үнслэгийг жингийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Уургийг Кьелдалийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тослогийг Сокслетийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нийт нүүрс усыг фенол хүхрийн хүчлийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Илчлэг чанар тооцох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Давслаг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нитрит тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хаягдал шаарнаас арабиноксиланыг ялгах |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Ялгасан арабиноксиланы фракцын бүтцийг таних |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нил улаан туяаны спекроскопи (НУТ) |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зайдас үйлдвэрлэх явц |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Үр тарианы шахдасны биохимийн найрлагыг тодорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Үр тарианы шахдаснаас арабиноксиланы фракц ялгасан үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арабиноксиланы НУТ-ны спектрийн үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арабиноксиланыг лабораторид гарган авах үеийн анхны тооцоог гаргах |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зайдасны түүхий эдийн химийн найрлагын үр дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Зайдасны биохимийн найрлага |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Мэдрэхүйн шинжилгээ |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Цахим бакалаврын ажил |