Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам: Бизнесийн удирдлагын магистрын зэрэг горилсон магистрын ажил: Е341400

Зохиогч: Сайханчимэг Лувсандагвын.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. БС Нягтлан бодох бүртгэлийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2011

Шифр: 65.431 С 186.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
313513 Бэлэн