Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам (Бичлэгийн дугаар. 133219)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01593nam a22003257a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230508094151.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 121018s2011 mp d|||| |||| 00| | mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 65.431
Зохиогчийн гурван тэмдэгт С 186
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Сайханчимэг Лувсандагвын
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. БС
Тэнхим Нягтлан бодох бүртгэлийн тэнхим
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.431 С 186
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам
Бага гарчгийн мэдээ Бизнесийн удирдлагын магистрын зэрэг горилсон магистрын ажил:
Удирдагч Т.Жааваа
Шүүмжлэгч Б.Хүрэлбаатар
Мэргэжлийн индекс Е341400
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2011
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 43
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим Маг Дип 3513
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг эдийн засаг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг нягтлан бодох бүртгэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг үнэ өртөг
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг өртөг тооцолт
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын дипломын ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийтийн хоолны бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтын онол арга зүйн үндэс
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүн үйлчилгээний бүртгэл, өртөг тооцох аргууд
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийтийн хоолны бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Цахим магистрын ажил