Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам (Бичлэгийн дугаар. 133219)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01593nam a22003257a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20230508094151.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 121018s2011 mp d|||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 65.431 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | С 186 |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
Мэдлэгийн ялгаа | 65 - Эдийн засаг |
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Сайханчимэг Лувсандагвын |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ | |
Сургууль | МУИС. БС |
Тэнхим | Нягтлан бодох бүртгэлийн тэнхим |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 65.431 С 186 |
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам |
Бага гарчгийн мэдээ | Бизнесийн удирдлагын магистрын зэрэг горилсон магистрын ажил: |
Удирдагч | Т.Жааваа |
Шүүмжлэгч | Б.Хүрэлбаатар |
Мэргэжлийн индекс | Е341400 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2011 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 43 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | Цахим Маг Дип 3513 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | эдийн засаг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | нягтлан бодох бүртгэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | үнэ өртөг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | өртөг тооцолт |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын дипломын ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Нийтийн хоолны бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтын онол арга зүйн үндэс |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Нийтийн хоолны салбарын бүтээгдэхүүн үйлчилгээний бүртгэл, өртөг тооцох аргууд |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Нийтийн хоолны бүтээгдэхүүний өртөг тооцолтыг боловсронгуй болгох арга зам |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Цахим магистрын ажил |