Пивоны соёолжийн хандлаг бодисын хэмжээг нэмэгдүүлэх боломжийн судалгаа (Бичлэгийн дугаар. 94700)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01194nam a22002897a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20240909152139.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 130122s2006 mp ||||| |||| 00| | mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сан | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал | 36.87 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Н 294 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 1# - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ | |
Зэрэг горилогч | Наранмандах Дашдаваагийн |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.87 Н 294 |
245 1# - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Судалгааны ажлын сэдэв | Пивоны соёолжийн хандлаг бодисын хэмжээг нэмэгдүүлэх боломжийн судалгаа |
Бага гарчгийн мэдээ | Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилох бүтээл: |
Удирдагч | Д-р (Sc.D), проф. Н. Цэвэгсүрэн |
Шүүмжлэгч | Д-р (Ph.D) Д. Монхообор |
Мэргэжлийн индекс | Е303031 |
Мэргэжил | Хүнс судлал |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэгдсэн он | 2006 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 44 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Маг Дип 2092 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шар айраг |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | соёолж |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | исгэх үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хэвлэлийн тойм |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Туршилтын хэсэг |
740 ## - ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Судалгааны үр дүн ба шүүн хэлэлцэхүй |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Магистрын ажил |