Наранмандах Дашдаваагийн
Пивоны соёолжийн хандлаг бодисын хэмжээг нэмэгдүүлэх боломжийн судалгаа Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилох бүтээл: Е303031 Д-р (Sc.D), проф. Н. Цэвэгсүрэн - УБ 2006 - 44
ЭШФ Маг Дип 2092
Монгол хэл дээр,
шар айраг соёолж исгэх үйлдвэрлэл магистрын судалгааны ажил
Пивоны соёолжийн хандлаг бодисын хэмжээг нэмэгдүүлэх боломжийн судалгаа Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилох бүтээл: Е303031 Д-р (Sc.D), проф. Н. Цэвэгсүрэн - УБ 2006 - 44
ЭШФ Маг Дип 2092
Монгол хэл дээр,
шар айраг соёолж исгэх үйлдвэрлэл магистрын судалгааны ажил