000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
02170nam a22004337a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20231204143353.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
111207s2008 mp |||| |||| 00| 0|mmond |
020 ## - ISBN |
ISBN |
99929160918 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Гарын авлага |
ББК ангилал |
36 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Ц 956 |
Мэдлэгийн ялгаа |
3 - Техник |
100 0# - ЗОХИОГЧ |
Зохиогчийн нэр |
Цэндсүрэн С |
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/ |
Эрхлэн гаргасан байгууллага |
Монгол улсын боловсрол, соёл, шинжлэх ухааны яам, ХААИС-ийн Биологийн нөөцийн менежментийн сургууль |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
36 Ц 956 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Номын нэр |
Мал, амьтдын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи |
Оролцогчдын тухай мэдээ |
Ред. Б.Лувсаншарав |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ |
Дахин гаралтын дугаар |
3 дахь хэвл |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэлийн газар |
ХААИС-ийн хэвлэх |
Хэвлэгдсэн он |
2008 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
337 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Т 14849, 14850; БУУТ 20378-20379, 30795, БС 34151-34152 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
сүү, цагаан идээ |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
мах, махан бүтээгдэхүүний технологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
дайвар бүтээгдэхүүний технологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
арьс шир, түүхий эд боловсруулах технологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
туслах аж ахуйн бүтээгдэхүүний технологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
ан амьтдын олзвор |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
мал амьтдын гаралтай түүхий эд |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сүү цагаан идээ |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нядалгаанд орох малд тавих үндсэн шаардлага |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Мах |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Махан бүтээгдэхүүн боловсруулах арга |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Малын гаралтай дайвар бүтээгдэхүүн |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арьс ширэн түүхий эдийн бүтэц, анхан шатны боловсруулалт |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Арьс ширэн түүхий эдийг боловсруулах |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Туслах аж ахуйн бүтээгдэхүүн боловсруулах |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Ном |