Текст томруулах:    
Мал, амьтдын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи (Бичлэгийн дугаар. 88310)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 02170nam a22004337a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20231204143353.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 111207s2008 mp |||| |||| 00| 0|mmond
020 ## - ISBN
ISBN 99929160918
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 36
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ц 956
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 0# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Цэндсүрэн С
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага Монгол улсын боловсрол, соёл, шинжлэх ухааны яам, ХААИС-ийн Биологийн нөөцийн менежментийн сургууль
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36 Ц 956
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Мал, амьтдын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Б.Лувсаншарав
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 3 дахь хэвл
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар ХААИС-ийн хэвлэх
Хэвлэгдсэн он 2008
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 337
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 14849, 14850; БУУТ 20378-20379, 30795, БС 34151-34152
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүү, цагаан идээ
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мах, махан бүтээгдэхүүний технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг дайвар бүтээгдэхүүний технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг арьс шир, түүхий эд боловсруулах технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг туслах аж ахуйн бүтээгдэхүүний технологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг ан амьтдын олзвор
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мал амьтдын гаралтай түүхий эд
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Сүү цагаан идээ
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Нядалгаанд орох малд тавих үндсэн шаардлага
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Мах
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Махан бүтээгдэхүүн боловсруулах арга
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Малын гаралтай дайвар бүтээгдэхүүн
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Арьс ширэн түүхий эдийн бүтэц, анхан шатны боловсруулалт
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Арьс ширэн түүхий эдийг боловсруулах
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Туслах аж ахуйн бүтээгдэхүүн боловсруулах
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном