Текст томруулах:    
Цэндсүрэн С

Мал, амьтдын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи Ред. Б.Лувсаншарав - 3 дахь хэвл - УБ ХААИС-ийн хэвлэх 2008 - 337

ЭШФ Т 14849, 14850; БУУТ 20378-20379, 30795, БС 34151-34152


Монгол хэл дээр,

99929160918

хүнсний үйлдвэрлэл сүү, цагаан идээ мах, махан бүтээгдэхүүний технологи дайвар бүтээгдэхүүний технологи арьс шир, түүхий эд боловсруулах технологи туслах аж ахуйн бүтээгдэхүүний технологи ан амьтдын олзвор мал амьтдын гаралтай түүхий эд