Сүү боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи (Бичлэгийн дугаар. 87976)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01972nam a22003257a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20211223163015.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 111031t2009 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 ## - ISBN
ISBN 978-99929-78-44-9
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 36.95я73
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Н 28
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 0# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Нансалмаа Д
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага ШУТИС-ийн Хүнс-биотехнологийн сургууль.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.95я73 Н 28
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Сүү боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи
Оролцогчдын тухай мэдээ Ред. Г.Гомбо
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар Бэмби сан
Хэвлэгдсэн он 2009
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 264
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Т 1453, 14537; БУУТ 19906-19908
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хүнсний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүү
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүү боловсруулах
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг биотехнологи
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хоолзүй
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг шим судлал
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи
-- Хүнс үйлдвэрлэлийн машин аппарат
-- Хүнсний сүлжээний хөргөлтийн систем
-- Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй
-- Хүнс үйлдвэрлэлийн менежмент
-- Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи
-- Хүнсний биотехнологи
-- Хүнсний микробиологи
-- Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи
-- Хүнс үйлдвэрлэлийн машин аппарат
-- Хүнсний сүлжээний хөргөлтийн систем
-- Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй
-- Хүнс үйлдвэрлэлийн менежмент
-- Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи
-- Хүнсний биотехнологи
-- Хүнсний микробиологи
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Date last seen Үндсэн номын сан Оруулсан огноо Date last checked out Зүйлийн төрөл Нийт уншлаганд гарсан тоо Баркод Withdrawn status Одоогийн байршил Үнэ Дансны дугаар
Худалдан авсан2024-03-07Байгалийн ухааны уншлагын танхим2011-10-312024-03-06Ном1642011-0604 Байгалийн ухааны уншлагын танхим126508019906
Худалдан авсан2024-03-25Байгалийн ухааны уншлагын танхим2011-10-312024-03-25Ном212011-0605 Байгалийн ухааны уншлагын танхим126508019907
Худалдан авсан2024-05-01Байгалийн ухааны уншлагын танхим2011-10-312024-05-01Ном1682011-0606 Байгалийн ухааны уншлагын танхим126508019908
Худалдан авсан2024-04-09Эрдэм шинжилгээний фонд2021-09-292024-04-09Ном52011-0602 Эрдэм шинжилгээний фонд126502014536
Худалдан авсан2019-12-13Эрдэм шинжилгээний фонд2021-09-292019-12-06Ном42011-0603 Эрдэм шинжилгээний фонд126502014537