Сүү боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи (Бичлэгийн дугаар. 87976)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01972nam a22003257a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ | |
Код | MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО | |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо | 20211223163015.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 111031t2009 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 978-99929-78-44-9 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА | |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код | МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
Нэмэлт тусгалт | Гарын авлага |
ББК ангилал | 36.95я73 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Н 28 |
Мэдлэгийн ялгаа | 3 - Техник |
100 0# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Нансалмаа Д |
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/ | |
Эрхлэн гаргасан байгууллага | ШУТИС-ийн Хүнс-биотехнологийн сургууль. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.95я73 Н 28 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Сүү боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Ред. Г.Гомбо |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 2 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | УБ |
Хэвлэлийн газар | Бэмби сан |
Хэвлэгдсэн он | 2009 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 264 |
500 ## - Тайлбар | |
Дансны дугаар | ЭШФ Т 1453, 14537; БУУТ 19906-19908 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ | |
Хэл | Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хүнсний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | сүү |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | сүү боловсруулах |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | биотехнологи |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хоолзүй |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | шим судлал |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи |
-- | Хүнс үйлдвэрлэлийн машин аппарат |
-- | Хүнсний сүлжээний хөргөлтийн систем |
-- | Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй |
-- | Хүнс үйлдвэрлэлийн менежмент |
-- | Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи |
-- | Хүнсний биотехнологи |
-- | Хүнсний микробиологи |
-- | Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи |
-- | Хүнс үйлдвэрлэлийн машин аппарат |
-- | Хүнсний сүлжээний хөргөлтийн систем |
-- | Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй |
-- | Хүнс үйлдвэрлэлийн менежмент |
-- | Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи |
-- | Хүнсний биотехнологи |
-- | Хүнсний микробиологи |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ | |
Зүйлийн төрөл | Ном |
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр | Date last seen | Үндсэн номын сан | Оруулсан огноо | Date last checked out | Зүйлийн төрөл | Нийт уншлаганд гарсан тоо | Баркод | Withdrawn status | Одоогийн байршил | Үнэ | Дансны дугаар |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Худалдан авсан | 2024-03-07 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 2011-10-31 | 2024-03-06 | Ном | 164 | 2011-0604 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 12650 | 8019906 | |
Худалдан авсан | 2024-03-25 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 2011-10-31 | 2024-03-25 | Ном | 21 | 2011-0605 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 12650 | 8019907 | |
Худалдан авсан | 2024-05-01 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 2011-10-31 | 2024-05-01 | Ном | 168 | 2011-0606 | Байгалийн ухааны уншлагын танхим | 12650 | 8019908 | |
Худалдан авсан | 2024-04-09 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2021-09-29 | 2024-04-09 | Ном | 5 | 2011-0602 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 12650 | 2014536 | |
Худалдан авсан | 2019-12-13 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 2021-09-29 | 2019-12-06 | Ном | 4 | 2011-0603 | Эрдэм шинжилгээний фонд | 12650 | 2014537 |