Нансалмаа Д
Сүү боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи Ред. Г.Гомбо - 2 - УБ Бэмби сан 2009 - 264
ЭШФ Т 1453, 14537; БУУТ 19906-19908
Монгол хэл дээр,
978-99929-78-44-9
хүнсний үйлдвэрлэл сүү сүү боловсруулах биотехнологи хоолзүй шим судлал
Сүү боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи Ред. Г.Гомбо - 2 - УБ Бэмби сан 2009 - 264
ЭШФ Т 1453, 14537; БУУТ 19906-19908
Монгол хэл дээр,
978-99929-78-44-9
хүнсний үйлдвэрлэл сүү сүү боловсруулах биотехнологи хоолзүй шим судлал