Текст томруулах:    
Технология мяса и мясопродуктов/ (Бичлэгийн дугаар. 83741)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01276 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.92
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Т-38
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.92/Т-38
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология мяса и мясопродуктов/
Оролцогчдын тухай мэдээ Редактор Рогова И.А.;
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Монгол
Хэвлэлийн газар Агропромиздат
Хэвлэгдсэн он 1988
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 576
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source приемка и содержание скота, птицы и кроликов на предприятиях мясной промышленности
-- переработка скота, птицы и кроликов
-- производство клея и желатина
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг производство мяса и мясных продуктов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология мяса и мясопродуктов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг приемка и содержание скота, птицы и кроликов на предприятиях мясной промышленности
-- переработка скота, птицы и кроликов
-- производство клея и желатина