Текст томруулах:    
Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении (Бичлэгийн дугаар. 83371)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01226 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.1
Зохиогчийн гурван тэмдэгт М-74
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Моисеева Е.Л.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.1/М-74
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Агропромиздат
Хэвлэгдсэн он 1988
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 224
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source характеристика микроорганизмов
-- микробиология мяса, мясопродуктов и птицы
-- микробиология молока, молочных продуктов и мороженого
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиология мясных продуктов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг микробиология молочных продуктов
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг характеристика микроорганизмов
-- микробиология мяса, мясопродуктов и птицы
-- микробиология молока, молочных продуктов и мороженого