Основы технологии пищевых производств (Бичлэгийн дугаар. 76934)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01047 a2200193 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.81 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Б-12 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Бабиченко Л.В. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.81/Б-12 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Основы технологии пищевых производств |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Экономика |
Хэвлэгдсэн он | 1969 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 182 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | состав пищевых продуктов |
-- | свойства пищевых продуктов |
-- | технология производства полуфабрикатов и готовых изделий |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | основные процессы пищевых производств |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | свойства пищевых продуктов |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | состав пищевых продуктов |
-- | свойства пищевых продуктов |
-- | технология производства полуфабрикатов и готовых изделий |