Текст томруулах:    
Основы технологии пищевых производств (Бичлэгийн дугаар. 76934)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01047 a2200193 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.81
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Б-12
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Бабиченко Л.В.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.81/Б-12
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Основы технологии пищевых производств
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1969
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 182
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source состав пищевых продуктов
-- свойства пищевых продуктов
-- технология производства полуфабрикатов и готовых изделий
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг основные процессы пищевых производств
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг свойства пищевых продуктов
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг состав пищевых продуктов
-- свойства пищевых продуктов
-- технология производства полуфабрикатов и готовых изделий