Биохимия яблочного виноделия (Бичлэгийн дугаар. 76612)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01097 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.87
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Ю-83
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Юрченко Л.А.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.87/Ю-83
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Биохимия яблочного виноделия
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Наука и техника
Хэвлэгдсэн он 1983
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 167
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source Состав натуральных яблочных соков
-- Состав яблочного игристого вина и его стабилизация
-- Дрожжи в производстве яблочных игристых вин
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг биохимия
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг виноделие
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг производство плодово-ягодных вин
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Состав натуральных яблочных соков
-- Состав яблочного игристого вина и его стабилизация
-- Дрожжи в производстве яблочных игристых вин