Биохимия яблочного виноделия (Бичлэгийн дугаар. 76612)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01097 a2200205 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.87 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Ю-83 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Юрченко Л.А. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.87/Ю-83 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Биохимия яблочного виноделия |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Наука и техника |
Хэвлэгдсэн он | 1983 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 167 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | Состав натуральных яблочных соков |
-- | Состав яблочного игристого вина и его стабилизация |
-- | Дрожжи в производстве яблочных игристых вин |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | биохимия |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | виноделие |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | производство плодово-ягодных вин |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | Состав натуральных яблочных соков |
-- | Состав яблочного игристого вина и его стабилизация |
-- | Дрожжи в производстве яблочных игристых вин |