Текст томруулах:    
Хлебопекарное производство: Технологический справочник/ (Бичлэгийн дугаар. 76168)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01388 a2200217 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.83
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Р-65
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Ройтер И.М.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.83/Р-65
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Хлебопекарное производство: Технологический справочник/
Оролцогчдын тухай мэдээ Редактор Касперская Е.И.;
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 3
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Украйн
Хэвлэлийн газар Государственное издательство технической литературы
Хэвлэгдсэн он 1963
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 489
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source сырья хлебопекарного производства
-- технология производства хлебобулочных изделийпроизводство простых сухарей
-- производство бараночных изделий и соломки
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хлебопекарное производство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг справочник
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг сырья хлебопекарного производства
-- технология производства хлебобулочных изделийпроизводство простых сухарей
-- производство бараночных изделий и соломки