Текст томруулах:    
Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных (Бичлэгийн дугаар. 76014)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00926 a2200193 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 35.41
Зохиогчийн гурван тэмдэгт К-89
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Кузнецов В.А.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 35.41/К-89
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Колос
Хэвлэгдсэн он 1975
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 190
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source животные-сырье для мясной промышленности
-- консервирование мяса
-- указатель литературы
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг производство мясгных продуктов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг животные-сырье для мясной промышленности
-- консервирование мяса
-- указатель литературы