Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных (Бичлэгийн дугаар. 76014)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00926 a2200193 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 35.41 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | К-89 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Кузнецов В.А. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 35.41/К-89 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Колос |
Хэвлэгдсэн он | 1975 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 190 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | животные-сырье для мясной промышленности |
-- | консервирование мяса |
-- | указатель литературы |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | производство мясгных продуктов |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | животные-сырье для мясной промышленности |
-- | консервирование мяса |
-- | указатель литературы |