Текст томруулах:    
Технология приготовления пищи в предприятиях общественного питания (Бичлэгийн дугаар. 74114)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 00875 a2200205 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Л-68
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Лобанов Д.И.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Л-68
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология приготовления пищи в предприятиях общественного питания
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Госторгиздат
Хэвлэгдсэн он 1939
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 284
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source прием и хранение сырья
-- первичная обработка сырья
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг приготовление пищи
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг прием и хранение сырья
-- первичная обработка сырья