Текст томруулах:    
Технология производства продуктов общественного питания/ (Бичлэгийн дугаар. 74041)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01153 a2200229 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.99
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Л-68
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Лобанов Д.И.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.99/Л-68
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология производства продуктов общественного питания/
Оролцогчдын тухай мэдээ Редактор Червякова Л.С.;
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 4
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Экономика
Хэвлэгдсэн он 1967
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 381
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source приемы кулинарной обработки пищевых продуктов
-- изменение белковых веществ
-- изменение углеводов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг общественное питание
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология производства продуктов
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг приемы кулинарной обработки пищевых продуктов
-- изменение белковых веществ
-- изменение углеводов