Технология производства продуктов общественного питания/ (Бичлэгийн дугаар. 74041)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01153 a2200229 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.99 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Л-68 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Лобанов Д.И. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.99/Л-68 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Технология производства продуктов общественного питания/ |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Редактор Червякова Л.С.; |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 4 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Экономика |
Хэвлэгдсэн он | 1967 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 381 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | приемы кулинарной обработки пищевых продуктов |
-- | изменение белковых веществ |
-- | изменение углеводов |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые производства |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | общественное питание |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | технология производства продуктов |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | приемы кулинарной обработки пищевых продуктов |
-- | изменение белковых веществ |
-- | изменение углеводов |