Текст томруулах:    
Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства/ (Бичлэгийн дугаар. 73678)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01336 a2200229 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.83
Зохиогчийн гурван тэмдэгт З-43
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Звеерева Л.Ф.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.83/З-43
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства/
Оролцогчдын тухай мэдээ Редактор Круглова Г.И.;
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1974
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 430
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source сырье хлебопекарного производства
-- технологический процесс приготовления хлеба
-- методы повышения выхода и улучшения качества хлебных изделий
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг пищевые производства
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг хлебопекарное производство
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг учебник
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Черняков Б.И.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг сырье хлебопекарного производства
-- технологический процесс приготовления хлеба
-- методы повышения выхода и улучшения качества хлебных изделий