Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства/ (Бичлэгийн дугаар. 73678)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 01336 a2200229 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 36.83 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | З-43 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Звеерева Л.Ф. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 36.83/З-43 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства/ |
Оролцогчдын тухай мэдээ | Редактор Круглова Г.И.; |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ | |
Дахин гаралтын дугаар | 2 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1974 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 430 |
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE | |
Name of source | сырье хлебопекарного производства |
-- | технологический процесс приготовления хлеба |
-- | методы повышения выхода и улучшения качества хлебных изделий |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | пищевые производства |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | хлебопекарное производство |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | учебник |
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД | |
Ба бус | Черняков Б.И. |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ | |
Гарчиг | сырье хлебопекарного производства |
-- | технологический процесс приготовления хлеба |
-- | методы повышения выхода и улучшения качества хлебных изделий |