Текст томруулах:    
Restaurant Reality (Бичлэгийн дугаар. 143916)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01336nam a22002297a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20250623134425.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 250623s1989 nyua|||| |||| 001 | eng d
020 ## - ISBN
ISBN 0442259387
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Гарын авлага
ББК ангилал 65.432
Зохиогчийн гурван тэмдэгт L 48
Мэдлэгийн ялгаа 65 - Эдийн засаг
100 ## - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Lefever, Michael M
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 65.432 L 48
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Restaurant Reality
Бага гарчгийн мэдээ A Manager's Guide
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар New York
Хэвлэлийн газар Van Nostrand Reinhold
Хэвлэгдсэн он 1989
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 237
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар БС 1403
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ Filled with informative and often amusing anecdotes from the author's own experience, Restaurant Reality offers current and prospective restaurant professionals a variety of career-enhancing tips, techniques, and cautionary tales. Packed with illustrations and examples, this guide examines the industry from multiple perspectives, including those of owner, regional vice-president, franchisor, franchisee, district manager, manager trainer, and corporate manager. This multifaceted analysis enables readers to see how managers at each level of responsibility respond to given situations, using their own operational approaches within the context of common business goals. The book also explores those management styles and attitudes that foster more effective decision making.
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Англи хэл дээр,
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном