Текст томруулах:    
HANSIK, Korean Food and Drinks (Бичлэгийн дугаар. 141835)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 02836nam a22005537a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20241218181117.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 241009s2023 ko ||||| |||| 00| | eng d
020 ## - ISBN
ISBN 9781565914964
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.992
Зохиогчийн гурван тэмдэгт S 72
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/
Эрхлэн гаргасан байгууллага 한식진흥원 기획 = Hansigjinheung-won gihoeg
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.992 S 72
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр HANSIK, Korean Food and Drinks
Бага гарчгийн мэдээ Stories and Traditions
Оролцогчдын тухай мэдээ Writer Chung Hae-kyung, Park Rok-dam
-- Translator Richard Harris, Kim Hyun-kyung
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар Third printing
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Seoul
Хэвлэлийн газар Hollym
Хэвлэгдсэн он 2023
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 138
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар WOK 325
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ This book was written for those who want to know more about hansik, and to promote it on a global level. While many agree that hansik is delicious, healthy, and something that can be proudly presented worldwide, these same people do not understand the reasons why. This book serves as a guide to hansik. Part 1 introduces the history, philosophy, characteristics, and table setting of hansik. Part 2 highlights the diversity and possibilities that hansik provides, describing the different types of hansik, K-food trends, and the current food culture in Korea, as well as how hansik is being greeted around the world. Part 3 clearly summarizes facts about Korean alcoholic drinks that many people do not know about. Part 4 is an answer to freguently asked guestions by foreigners. Stories about hansik are intermittently inserted in this part and will add to readers’ interest in this subject.
520 ## - Хэл
Бичвэрийн хэл English
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Англи хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг Korean cuisine
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг food
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг drink
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Part 1 Exploring Depth of Hansik
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The History and Philosophy of Hansik
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Characteristics of Hansik
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Korean Fermented Food
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Korean Table Settings and Table Manners
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Part 2 A Wide Range of Hansik
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Different Types of Hansik
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Hansik Now
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Hansik around the World
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Part 3 Learning about Korean Alcoholic Beverages
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The Origins of Korean Liquor and People's Brewing Philosophy
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The History and Types of Korean Alcoholic Beverages
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The Unique and Distinctive Nature of Korean Brewing Culture
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг The Meaning of Gayangju and Korea's Drinking Culture
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг How Koreans Drink in Style
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Alcoholic Beverages Suitable for Korean Dinners
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Part 4 Bonus for Your Korean Cuisine Knowledge
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Frequently Asked Questions by Foreigners
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Korean Culture Tips for Foreigners to Know
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Common Korean Culinary Terms
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Bibliography
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Source of Images
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Ном