000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
02836nam a22005537a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20241218181117.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
241009s2023 ko ||||| |||| 00| | eng d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9781565914964 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
36.992 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
S 72 |
Мэдлэгийн ялгаа |
3 - Техник |
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/ |
Эрхлэн гаргасан байгууллага |
한식진흥원 기획 = Hansigjinheung-won gihoeg |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
36.992 S 72 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Номын нэр |
HANSIK, Korean Food and Drinks |
Бага гарчгийн мэдээ |
Stories and Traditions |
Оролцогчдын тухай мэдээ |
Writer Chung Hae-kyung, Park Rok-dam |
-- |
Translator Richard Harris, Kim Hyun-kyung |
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ |
Дахин гаралтын дугаар |
Third printing |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
Seoul |
Хэвлэлийн газар |
Hollym |
Хэвлэгдсэн он |
2023 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
138 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
WOK 325 |
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ |
Агуулгын тэмдэглэгээ |
This book was written for those who want to know more about hansik, and to promote it on a global level. While many agree that hansik is delicious, healthy, and something that can be proudly presented worldwide, these same people do not understand the reasons why. This book serves as a guide to hansik. Part 1 introduces the history, philosophy, characteristics, and table setting of hansik. Part 2 highlights the diversity and possibilities that hansik provides, describing the different types of hansik, K-food trends, and the current food culture in Korea, as well as how hansik is being greeted around the world. Part 3 clearly summarizes facts about Korean alcoholic drinks that many people do not know about. Part 4 is an answer to freguently asked guestions by foreigners. Stories about hansik are intermittently inserted in this part and will add to readers’ interest in this subject. |
520 ## - Хэл |
Бичвэрийн хэл |
English |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Англи хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
Korean cuisine |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
food |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
drink |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Part 1 Exploring Depth of Hansik |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
The History and Philosophy of Hansik |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Characteristics of Hansik |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Korean Fermented Food |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Korean Table Settings and Table Manners |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Part 2 A Wide Range of Hansik |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Different Types of Hansik |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Hansik Now |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Hansik around the World |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Part 3 Learning about Korean Alcoholic Beverages |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
The Origins of Korean Liquor and People's Brewing Philosophy |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
The History and Types of Korean Alcoholic Beverages |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
The Unique and Distinctive Nature of Korean Brewing Culture |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
The Meaning of Gayangju and Korea's Drinking Culture |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
How Koreans Drink in Style |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Alcoholic Beverages Suitable for Korean Dinners |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Part 4 Bonus for Your Korean Cuisine Knowledge |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Frequently Asked Questions by Foreigners |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Korean Culture Tips for Foreigners to Know |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Common Korean Culinary Terms |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Bibliography |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Source of Images |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Ном |