000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
04340nam a22006977a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20230623125824.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
230608s2022 mp adjh| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
36.95 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Я 611 |
Мэдлэгийн ялгаа |
3 - Техник |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Янжинлхам Батбаярын |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ХШУИС |
Тэнхим |
Хими, биологийн инженерчлэлийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
36.95 Я 611 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Лактулоз агуулсан шар сүүг ашиглан инстант пребиотик ундаа үйлдвэрлэх боломж |
Бага гарчгийн мэдээ |
Химийн боловсруулалтын технологи магистрын зэрэг горилсон бүтээл |
Удирдагч |
Д-р., дэд проф. Б.Туяагэрэл |
-- |
Д-р., дэд проф. Н.Пагмадулам |
Шүүмжлэгч |
Д-р., дэд проф. Р.Чинзориг |
Мэргэжлийн индекс |
E071103 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2022 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
62 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Дип 7080 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
техникийн шинжлэх ухаан |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
сүү ба сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
магистрын судалгааны ажил |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүү |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүүний уураг |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Лактоз |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Лактулоз |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүүг хүнсний зориулалтаар ашиглаж байгаа нь |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Дактозын лактулозд хувирган изомержүүлэх |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Лактулоз тодорхойлох чанарын анализ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Фруктоз тодорхойлох энгийн нүүрс усны тооны анализ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүүн ундаан оптималь нөхцлийг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүүн пребиотик ундаанд хийгдсэн шинжилгээ |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Жингийн аргаар үнс тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Уургийг Кьелдалийн аргаар тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Биуретын аргаар уусдаг уураг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Сокслетын аргаар тосыг ялгах ба тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Рефрактометрийн аргаар хуурай бодисыг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Бертраны аргаар энгийн нүүрс ус тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Нийлмэл нүүрс усны тоон тодорхойлолт |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Тильмансын аргаар витамин С-г тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
БЗЗХ-ын аргаар антиоксидант идэвхийг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хүчиллэг тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Эрдэс тодорхойлох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Илчлэг тооцох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүүнд хийгдсэн шинжилгээний дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Биохимийн үзүүлэлтүүд тодорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Антиоксидант идэвх тодорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Лактозыг тактулозд хувирсаныг тодорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Лактулоз таних чанарын анализын дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Лактулозын тооны анализын дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүүн ундаа гарган авах оптималь нөхцлийг тогтоох |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Өтгөрүүлсэн шар сүүн ундааг бэлтгэх оптималь нөхцлийг тогтоосон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хуурай шар сүүн ундааг бэлтгэх оптималь нөхцлийг тогтоосон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүүн ундаанд хийгдсэн шинжилгээний дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Биохимийн үзүүлэлтүүд тодорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Витамин С тодорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Антиоксидант идэвх тодорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Эрдэс додорхойлсон дүн |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Шар сүүн пребиотик ундааны эцсийн бүтээгдэхүүний шинжилгээний дүн |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Магистрын ажил |