Лактулоз агуулсан шар сүүг ашиглан инстант пребиотик ундаа үйлдвэрлэх боломж (Бичлэгийн дугаар. 133717)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 04340nam a22006977a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20230623125824.0
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 230608s2022 mp adjh| |||| 00| 0 mon d
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сан МУИС-ийн номын сан
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Нэмэлт тусгалт Нэг сэдэвт бүтээл
ББК ангилал 36.95
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Я 611
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ
Зэрэг горилогч Янжинлхам Батбаярын
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ
Сургууль МУИС. ХШУИС
Тэнхим Хими, биологийн инженерчлэлийн тэнхим
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.95 Я 611
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Судалгааны ажлын сэдэв Лактулоз агуулсан шар сүүг ашиглан инстант пребиотик ундаа үйлдвэрлэх боломж
Бага гарчгийн мэдээ Химийн боловсруулалтын технологи магистрын зэрэг горилсон бүтээл
Удирдагч Д-р., дэд проф. Б.Туяагэрэл
-- Д-р., дэд проф. Н.Пагмадулам
Шүүмжлэгч Д-р., дэд проф. Р.Чинзориг
Мэргэжлийн индекс E071103
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэгдсэн он 2022
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 62
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар ЭШФ Дип 7080
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг техникийн шинжлэх ухаан
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг сүү ба сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг магистрын судалгааны ажил
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүү
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүний уураг
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Лактоз
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Лактулоз
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүг хүнсний зориулалтаар ашиглаж байгаа нь
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Дактозын лактулозд хувирган изомержүүлэх
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Лактулоз тодорхойлох чанарын анализ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Фруктоз тодорхойлох энгийн нүүрс усны тооны анализ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүн ундаан оптималь нөхцлийг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүн пребиотик ундаанд хийгдсэн шинжилгээ
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Жингийн аргаар үнс тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Уургийг Кьелдалийн аргаар тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Биуретын аргаар уусдаг уураг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Сокслетын аргаар тосыг ялгах ба тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Рефрактометрийн аргаар хуурай бодисыг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Бертраны аргаар энгийн нүүрс ус тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Нийлмэл нүүрс усны тоон тодорхойлолт
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Тильмансын аргаар витамин С-г тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг БЗЗХ-ын аргаар антиоксидант идэвхийг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хүчиллэг тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Эрдэс тодорхойлох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Илчлэг тооцох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүнд хийгдсэн шинжилгээний дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Биохимийн үзүүлэлтүүд тодорхойлсон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Антиоксидант идэвх тодорхойлсон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Лактозыг тактулозд хувирсаныг тодорхойлсон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Лактулоз таних чанарын анализын дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Лактулозын тооны анализын дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүн ундаа гарган авах оптималь нөхцлийг тогтоох
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Өтгөрүүлсэн шар сүүн ундааг бэлтгэх оптималь нөхцлийг тогтоосон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Хуурай шар сүүн ундааг бэлтгэх оптималь нөхцлийг тогтоосон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүн ундаанд хийгдсэн шинжилгээний дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Биохимийн үзүүлэлтүүд тодорхойлсон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Витамин С тодорхойлсон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Антиоксидант идэвх тодорхойлсон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Эрдэс додорхойлсон дүн
740 ## - ГАРЧИГ
Гарчиг Шар сүүн пребиотик ундааны эцсийн бүтээгдэхүүний шинжилгээний дүн
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ
Зүйлийн төрөл Магистрын ажил