Янжинлхам Батбаярын
Лактулоз агуулсан шар сүүг ашиглан инстант пребиотик ундаа үйлдвэрлэх боломж Химийн боловсруулалтын технологи магистрын зэрэг горилсон бүтээл E071103 Д-р., дэд проф. Б.Туяагэрэл Д-р., дэд проф. Н.Пагмадулам - УБ 2022 - 62
ЭШФ Дип 7080
Монгол хэл дээр,
техникийн шинжлэх ухаан сүү ба сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл магистрын судалгааны ажил
Лактулоз агуулсан шар сүүг ашиглан инстант пребиотик ундаа үйлдвэрлэх боломж Химийн боловсруулалтын технологи магистрын зэрэг горилсон бүтээл E071103 Д-р., дэд проф. Б.Туяагэрэл Д-р., дэд проф. Н.Пагмадулам - УБ 2022 - 62
ЭШФ Дип 7080
Монгол хэл дээр,
техникийн шинжлэх ухаан сүү ба сүүн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл магистрын судалгааны ажил