000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
02992nam a22002897a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20220929082927.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
220621b2022 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сан |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Нэг сэдэвт бүтээл |
ББК ангилал |
28.070 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
Т 896 |
Мэдлэгийн ялгаа |
2 - Байгалийн шинжлэл |
100 ## - ЗЭРЭГ ГОРИЛОГЧ |
Зэрэг горилогч |
Тэмүүлэн Ундралын |
110 ## - СУРГУУЛЬ / ТЭНХИМ |
Сургууль |
МУИС. ШУС. БУС |
Тэнхим |
Биологийн тэнхим |
240 ## - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
28.070 Т 896 |
245 ## - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Судалгааны ажлын сэдэв |
Хүнсний бүтээгдэхүүнд хоолны хордлого үүсгэгч Ba-Cillus Cereus илрүүлэх молекул биологийн оношилгоо |
Мэргэжлийн индекс |
D051202 |
Удирдагч |
Дэд проф. Ж.Хулан |
-- |
Дэд проф. Б.Оюунчимэг |
Шүүмжлэгч |
Дэд проф. Д.Түмэнжаргал |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэгдсэн он |
2022 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
25 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
Бак 185 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
биологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
физик химийн биологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
молекулын биологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
бакалаврын дипломын ажил |
740 ## - ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Хоолны хордлогот халдвар,хордлого |
-- |
Bacillus-ийн төрлийн бактерийн ерөнхий шинж |
-- |
Bacillus cereus-ийн ерөнхий шинж, онцлог |
-- |
Полимержих гинжин урвал (ПГУ) |
-- |
Агарозын электрофорез |
-- |
Эс грамаар будах арга |
-- |
Эсийн хэлбэр тодорхойлох арга |
-- |
Эсийн спор үүсгэлтийг тодорхойлох арга |
-- |
Каталазын идэвхи тодорхойлох арга |
-- |
Оксидазын идэвхи тодорхойлох арга |
-- |
Цардуул задлах чадварыг тодорхойлох арга |
-- |
Нимбэг хүчлийн давс ашиглах байдлыг тодорхойлох арга |
-- |
Холимог эсэлтийн тодорхойлох арга |
-- |
65% NaCl – ийн орчинд ургах чадварыг тодорхойлох арга |
-- |
Протеазын идэвхи тодорхойлох арга |
-- |
Желатины шингэрүүлэх байдлыг тодорхойлох арга |
-- |
Нитрат ангижруулах эсэхийг тодорхойлох арга |
-- |
Нүүрс ус исгэж хүчил,хий үүсгэлтийн тодорхойлох |
-- |
Бактерийн геномын ДНХ ялгах |
-- |
Полимеразын гинжин урвалын арга зүй |
-- |
Агарозын гель электрофорез гүйлгэх арга зүй |
-- |
Бактерийн эсийн морфлогийн шинжийг тодорхойлсон үр дүн |
-- |
Бактерийн эсийн физиологи биохимийн шинжийг тодорхойлсон үр дүн |
-- |
Өвөрмөц праймер ашиглан csp генийн хэсгийг ПГУ олшруулах, B.cereus илрүүлсэн үр дүн |
-- |
Бактерийн ангилал зүйн хамаарлыг тодорхойлсон үр дүн |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Цахим бакалаврын ажил |