Тэмүүлэн Ундралын
Хүнсний бүтээгдэхүүнд хоолны хордлого үүсгэгч Ba-Cillus Cereus илрүүлэх молекул биологийн оношилгоо D051202 Дэд проф. Ж.Хулан Дэд проф. Б.Оюунчимэг - УБ 2022 - 25
Бак 185
Монгол хэл дээр,
биологи физик химийн биологи молекулын биологи бакалаврын дипломын ажил
Хүнсний бүтээгдэхүүнд хоолны хордлого үүсгэгч Ba-Cillus Cereus илрүүлэх молекул биологийн оношилгоо D051202 Дэд проф. Ж.Хулан Дэд проф. Б.Оюунчимэг - УБ 2022 - 25
Бак 185
Монгол хэл дээр,
биологи физик химийн биологи молекулын биологи бакалаврын дипломын ажил