Хүнсний микробиологи (Бичлэгийн дугаар. 124471)
000 -Удирдлага
fixed length control field 02127nam a22003617a 4500
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ
Код MN-UlNUM
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо 20240201141614.0
008 - Ерөнхий мэдээлэл
Ерөнхий мэдээлэл 151020b2015 mp ||||| |||| 00| 0 mon d
020 ## - ISBN,үнэ
ISBN 978-99973-71-53-9
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код МУИС-ийн номын сан
082 ## - ДДС АНГИЛАЛ
ДДС ангилал 576
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
Агуулгын ялгаа Бусад
Ангилал 36
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Д 121
Мэдлэгийн ялгаа 3 - Техник
100 ## - Зохиогч
Зохиогчийн нэр Даваадорж Б
240 ## - Шифр, номны наалтанд хэрэглэх
Ангиллын дугаар 36 Д 121
245 ## - Үндсэн гарчиг
Номын нэр Хүнсний микробиологи
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар УБ
Хэвлэлийн газар ХҮСТ хэвлэл
Хэвлэгдсэн он 2015
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Хуудасны тоо 235
500 ## - Тайлбар
Дансны дугаар Цахим НС 11
505 ## - Агуулгын тэмдэглэгээ
Агуулгын тэмдэглэгээ Хүнсний микробиологийн асуудлыг энэ номонд 11 бүлэгт хуваан авч үзсэн бөгөөд, 160 орчим зураг, бүдүүвч, хүснэгтэн дээр тайлбар хийжээ. Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан суралцагсад болон энэ салбарт ажиллаж байгаа мэргэжилтэнүүдэд зориулагджээ.
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ
Хэл Монгол хэл дээр,
653 ## - Түлхүүр үгс
Түлхүүр үг хүнс судлал
653 ## - Түлхүүр үгс
Түлхүүр үг микробиологи
653 ## - Түлхүүр үгс
Түлхүүр үг хоол хүнс
653 ## - Түлхүүр үгс
Түлхүүр үг хоолны хордлого
740 ## - Номын гарчгууд
Гарчиг Микробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт
740 ## - Номын гарчгууд
Гарчиг Микробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох
740 ## - Номын гарчгууд
Гарчиг Микробын эс ба популяци
740 ## - Номын гарчгууд
Гарчиг Микробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт
740 ## - Номын гарчгууд
Гарчиг Микробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс
740 ## - Номын гарчгууд
Гарчиг Хүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт
942 ## - Материалын төрөл
Зүйлийн төрөл Цахим ном
Бүрдүүлэлтийн эх үүсвэр Хамгийн сүүлд байсан огноо Үндсэн номын сан Бүртгэсэн огноо Номзүйн ангилал Зүйлийн төрөл Баркод Хаягдсан төлөв Үнэ Татагдсан төлөв Одоогийн байршил Дансны код Дансны дугаар
Худалдан авсан2022-04-01Цахим номын сан2022-04-01 Цахим ном2022-2493 600000 Цахим номын санЦахим ном 757511