Хүнсний микробиологи

Зохиогч: Даваадорж Б.


Гаралтын мэдээ: УБ ХҮСТ хэвлэл 2015

Шифр: 36 Д 121.
Номын сан:
Цахим номын сан (1).



Бэлэн (1).
Товч агуулга:
Хүнсний микробиологийн асуудлыг энэ номонд 11 бүлэгт хуваан авч үзсэн бөгөөд, 160 орчим зураг, бүдүүвч, хүснэгтэн дээр тайлбар хийжээ. Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан суралцагсад болон энэ салбарт ажиллаж байгаа мэргэжилтэнүүдэд зориулагджээ.

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Хүнсний микробиологи
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Буцаах огноо
Цахим номын сан
7511 Бэлэн