Зах зээлд нийлүүлэгдэж байгаа түүхий сүүний эрүүл ахуй, чанарын зарим үзүүлэлтүүд: Хүнсний аюулгүй байдал, чанарын хяналтын магистрын зэрэг горилж бичсэн бүтээлийн хураангуй Е540302

Зохиогч: Хишигжаргал Даваагийн.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС Биологийн тэнхим


Гаралтын мэдээ: УБ 2006

Шифр: 48.1 Х 37.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Зах зээлд нийлүүлэгдэж байгаа түүхий сүүний эрүүл ахуй, чанарын зарим үзүүлэлтүүд
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
302031 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй