Мөнгөжүүлсэн шүүлтээр шүүсэн архи-архин төрлийн бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ: Хүнс судлалын ухааны магистрын зэрэг горилсон бүтээл: Е540302

Зохиогч: Гэрэлмаа Ц.
Эрхлэн гаргасан байгууллага: МУИС. ШУС. БУС


Гаралтын мэдээ: УБ 2007

Шифр: 36.87+30.607 Г 951.
Номын сан:
Эрдэм шинжилгээний фонд (1).



Бэлэн (1).

Номын байршил
МУИС-ийн номын сан catalog › Details for: Мөнгөжүүлсэн шүүлтээр шүүсэн архи-архин төрлийн бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлын үнэлгээ
Номын сангийн нэр Дансны дугаар Төлөв Санамжууд Буцаах огноо
Эрдэм шинжилгээний фонд
302411 Бэлэн Ганц хувь тул гэрээр олгох боломжгүй